Home » Ruiterkamp

Ieder jaar zijn er twee zomerkampen:

Ruiterkamp voor Kids

Ruiterkamp voor Volwassenen

Ruiterkamp voor Kids 2024

Dit jaar houden wij in de zomervakantie een ruiterkamp. Hopelijk heb je zin om te komen. De datum voor het ruiterkamp 2024 is van 8 juli t/m 13 juli. Ook is het mogelijk om een paar dagen deel te nemen in plaats van de hele week. Dus wanneer een week te lang is, dan kan in overleg gekeken worden welke dagen je wel deelneemt.

Ook dit jaar willen we op de laatste dag weer iedereen de gelegenheid geven om een dressuurproefje te rijden op zijn of haar eigen niveau. Dit kan een Bixie begeleidingsproef zijn tot en met een aangepaste Z2 proef.  Hiervoor hebben we echt jurylid uitgenodigd die de proeven komt beoordelen en dit na afloop van de proef met je doorneemt, zodat je er ook wat van kunt leren. Ook is er gelegenheid om bij de jury te zitten en de proef te filmen.

Mocht je geen dressuurproef willen doen, dan mag je ook iets anders doen. Liever niets, ook dat mag.

Verder wordt er deze week aandacht besteed aan Tellington TTouches waarbij we zelf een paar TTouches gaan leren en gaan we grondwerk oefenen, schriktraining doen, rijden, pony’s versieren, een behendigheidsparcours en nog veel meer.

Kosten voor deze week bedragen: € 

Kosten per dag bedragen: € ,-

Het is ook mogelijk om een eigen paard / pony mee te nemen. Wanneer je zelf geen vervoer voor je paard / pony hebt, kunnen we in overleg eventueel het vervoer regelen en je paard / pony komen halen en weer naar huis brengen.

Verblijfskosten inclusief hooi per paard per dag:  € 

Verblijfskosten inclusief hooi per pony per dag:   € 

Wij hopen dat je er ook bij kunt zijn.

Opgeven kun je je met het opgaveformulier. Als je je opgegeven hebt zal je later nog een brief ontvangen met de benodigde informatie.

Als je nog vragen hebt neem dan even contact op met mij.

Laat dit veld blanco
Aantal dagen
Welke dagen

Ruiterkamp volwassenen 2024

Dit jaar houden wij in de zomervakantie een ruiter vakantie week voor volwassenen. Hopelijk heb je zin om te komen. De ruiter vakantie week is van zondag 21 juli tot en met zaterdag 27 juli (week) . Ook is het mogelijk om een paar dagen deel te nemen in plaats van de hele week. In overleg kan gekeken worden welke dagen je wel deelneemt.

Tijdens dit ruiterkamp komen er diverse activiteiten aan bod. In ieder geval gaan we aan de gang met verschillende onderdelen van Tellington TTouch zoals grondwerk, TTouches en rijden. En voor degene die willen, kunnen kennis maken met het rijden met Neckring en/of Neckrope.

Ook zal er aandacht zijn voor Connected Riding. Voor het verbeteren van de rijvaardigheid gaan we ook aan de gang met een behendigheidsparcours. Verder staan er nog meer activiteiten op het programma. En afhankelijk van de groepssamenstelling en wensen, wordt het programma daarop aangepast.

Gezelligheid staat voorop.

Kosten voor zondag t/m zaterdag bedragen: € ,-

Kosten per dag bedragen: € ,- 

Het is ook mogelijk om een eigen paard mee te nemen. Wanneer je zelf geen vervoer voor je paard hebt, kunnen we in overleg eventueel het vervoer regelen en je paard komen halen en weer naar huis brengen.

Verblijfskosten inclusief hooi per paard per dag: € 

Wij hopen dat je er ook bij kunnen zijn. Opgeven kun je je met het opgaveformulier. Als je je opgegeven hebt zal je later nog een brief ontvangen met de benodigde informatie.

Laat dit veld blanco
Aantal dagen
Welke dagen